loading site content…80%

0770 274 906

contact@famousclick.ro

logo famous click studio

One Click away from being Famous!

advertising agency by Răzvan Tom

Delia Matache, cunoscută sub numele de scenă Delia, este una dintre cele mai iubite și mai rebele cântărețe de la noi și toți admiratorii ei știu că muzica este marea ei pasiune. Delia are și rolul de jurat la două emisiuni: X Factor și iUmor.

Data nasterii – 07.02.1982

Locul nasterii-Bucuresti

Mariaje/Relatii-căsătorită cu Răzvan Munteanu (din 2012)

Cariera Deliei Matache

În anul 1999, Delia a debutat în muzică în trupa N&D, alături de Nicolae Marin (Nick) și a cunoscut succesul cu piese precum ‘Altfel’, ‘Nu pot sa uit’, ‘Nu e vina mea’ sau ‘Vino la mine’. În anul 2000, pe când avea 18 ani, Delia a apărut în primul ei videoclip, cu piesa ‘Un calculator o șansă în plus’, muzica și versurile fiind semnate de Loredana Groza. Delia Matache a rămas în trupa N&D până în anul 2003, când a decis să înceapă o carieră solo. Primul album solo lansat a fost ‘Parfum de fericire’, în 2003, iar până în prezent Delia se bucură de un public numeros. Delia cântă la trei instrumente muzicale: pian, flaut și chitară.

Trei lucruri pe care nu le știai despre Delia Matache:

  1. Ascultă muzică clasică: ‘N-am mai vazut de mult Orchestra Salii Radio si as merge sa ii ascult, pen­tru ca stiu ca e formata din oameni valorosi’.
  2. Cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată: ‘A fost nunta, organizarea, evenimen­tul in sine, felul in care a decurs. A fost cel mai frumos eveniment la care am participat’.
  3. Calități și defecte: ‘Cel mai mare defect al meu este lipsa rabdarii, iar cea mai mare calitate, spontaneitatea pe toate planurile. Nu doar ca om, ci si ca artist. Adaptabili­tatea, iarasi, e o calitate. Sunt malea­bila, si in viata de zi cu zi, si in plan profesional’.

Delia Matache – Galerie Video