loading site content...80%

0770 274 906

contact@famousclick.ro

logo famous click studio

One Click away from being Famous!

advertising agency by Răzvan Tom

FAMOUS CLICK AGENCY | COMING SOON

Pagină în construcție

Famous Click Studio este un proiect ce a luat viaţă în 2014. La acel moment, fondatorul a fost un fotograf cu o vastă experienţă, 8 ani, în importantul concept vizual. După ce a descoperit variaţia de posibilităţi pe care le oferă, acesta a ales să folosească anumite calităţi pentru a-şi atrage clientela. Vorbim aici despre flexibilite, înţelegere şi, cel mai important, despre profesionalismul pe care tu îl cauţi.


Spontaneitatea l-a ajutat să surprindă în fotografie cele mai inedite şi importante momente, un alt lucru care l-a ajutat în dezvoltarea afacerii de pe urma căreia şi tu poţi avea de câştigat.


Astfel, în 2018, s-a produs inevitabila schimbare şi Famous Click a devenit o agenţie de producţie publicitară, cu tot pachetul, studio foto/video, departament web și departament de creație. Cu alte cuvinte, Famous Click expune în imagini brandul prin care tu doreşti să te impui prin impact şi notorietate.


Răzvan îţi oferă siguranţa de sine atunci când vine vorba de imaginea pe care o ai în faţa propriilor clienţi. Asta pentru că nu trebuie să uiţi un lucru: imaginea este vectorul care pune în mişcare relaţia dintre brand şi client şi care îl ajută pe client să înţeleagă încă de la început cu cine se asociază.