loading site content…80%

0770 274 906

contact@famousclick.ro

logo famous click studio

One Click away from being Famous!

advertising agency by Răzvan Tom

Concept

Ai nevoie de o

IDENTITATE VIZUALĂ PUTERNICĂ

De la design-ul logo-ului până la întregul concept vizual al produselor sau serviciilor tale, trebuie să te diferenţiezi de concurenţi. Aspectul vizual al afacerii tale are la bază strategia de comunicare! Adică imaginea ta trebuie să transmită cu eficacitate maximă mesajele potrivite pentru potenţialii tăi clienţi. În al doilea rând, trebuie s-o facă în cel mai elegant mod posibil, specific totodată publicului ţintă, aşa încât acest public să fie încântat de atenţia cu care îl tratezi şi să recepţioneze repede ceea ce îi transmiţi.

Prezentarea şi conţinutul sunt totul.

Îţi putem concepe un spot video, un gingle muzical, o fotogrfie reprezentativă o broşură (pliant sau catalog) în aşa fel încât să-i facă pe potenţialii clienţi să o reţină şi să vrea să afle mai multe despre tine (eventual din site-ul tău web, care e cea mai importantă piesă din angrenajul tău publicitar).

fotografie de produs fotografie comerciala

Un spot video, un gingle muzical, o fotografie reprezentativă o broşură (pliant sau catalog) de calitate e un vector de imagine important în comunicarea publicitară. Materialele printate, materialele audio/video ce poartă imaginea ta sunt ambasadorul companiei tale; e vital ca mesajul pe care îl comunică să ajungă la destinatar, să fie înţeles şi să fie memorat. Cu alte cuvinte, n-ai nevoie neapărat de o broşură sau un pliant, un spot video sau muzical, în care să vorbeşti tu despre tine, ci care să-l facă pe destinatar să-şi amintească şi să vorbească el despre tine.

Conceptul vizual reprezintă identitatea vizuală completă a businessului sau al produsului tău. Cu ajutorul agenției Famous Click iți poți crește performanțele afacerii tale. Suntem doar la un click distanță de tine. Am format un întreg departament ce are ca destinatie productia de concept vizual complet.

Sună