loading site content...80%

0770 274 906

contact@famousclick.ro

logo famous click studio

One Click away from being Famous!

advertising agency by Răzvan Tom

famous click

SERVICII VIDEO COMPLETE

În acest domeniu, Famous Click studio este capabil să ofere, în prezent, în condiţii excelente, toate serviciile VIDEO! Am construit o echipă de profesioniști cu un vast portofoliu în domeniul audio-vizualului, echipă destinată să îți înțeleagă nevoile și împreună cu tine să găsească cea mai potrivită soluție.

Iată ce putem face pentru tine:

Regie și Scenariu

Cu ajutorul unei echipe de regizori și scenariști cu o vastă experientă în domeniul audio-vizualului, suntem capabili să oferim servicii de regie și scenariu pentru clipuri muzicale, filme, spoturi publicitare, interviuri.

Editare și Grafică video

Editarea și grafica este realizată cu ajutorul mai multor echipamente de înaltă performanță, mânuite de editori și graficieni cu peste 10 ani de experiență în editare, grafică și efecte speciale.

Producție film

Famous Click divizia de film oferă servicii de producție de film artistic, dar și documentar, de lungă, scurtă și medie durată.

servicii video realizare filme de lung si scurt metraj realizare interviuri si clipuri muzicale
Producție clip comercial

Numim clip comercial acel spot pe care dumneavoastră îl cunoașteți de la televizor. Pentru că în prezent nevoile în acest domeniu s-au extins și în mediul online, Famous Click pune la dispoziție toate resursele necesare realizării unui spot publicitar.

Realizare interviu

Realizăm interviuri în toate domeniile de activitate.

Fie că vorbim despre o afacere mică, fie că vorbim deja de un jucător important în domeniu, Famous Click ofera o gamă largă de servicii video.

servicii video realizare filme de lung si scurt metraj realizare interviuri si clipuri muzicale
Transmisie live

Transmisie live de la evenimente, ședințe, meciuri, concursuri.

(Live streaming)

servicii video realizare filme de lung si scurt metraj realizare interviuri si clipuri muzicale
Filmare și montaj

Filmarea se realizează cu echipamente special destinate cinematografiei, iar montajul este executat pe stații grafice de înaltă rezoluție și performanță.

Producție clip muzical

Realizarea clipurilor muzicale implică o echipă de minim 5 oameni, cu propriile idei, dar care reușesc să aibă o viziune de ansamblu excelentă.

servicii video realizare filme de lung si scurt metraj realizare interviuri si clipuri muzicale

Viziunea noastră înseamnă provocare și eficacitate!

Serviciile noastre de producție video includ o varietate de opțiuni videografice pe care le personalizăm în funcție de obiectivele clienților noștri. Producem conținut video diversificat, producții de mici dimensiuni, videoclipuri, testimoniale sau vlog, spoturi publicitare, filme de lung sau scurt metraj.

Conținutul video este mai mult ca oricând o componentă esențială și indispensabilă pentru orice strategie eficientă de marketing.