loading site content…80%

0770 274 906

contact@famousclick.ro

logo famous click studio

One Click away from being Famous!

advertising agency by Răzvan Tom

Servicii Print

by Famous Click

Prin Famous Click divizia de print, ne-am propus sa oferim servicii complete de tipar digital și imprimări promoționale.

 De la printarea diferitelor tipuri de cărți de vizită până la campanii complexe de direct mailing, suntem pregătiți să răspundem prompt și profesionist solicitărilor legate de producerea materialelor de promovare.

Fie că dorești să printăm lucrări ale căror fișiere le deții, fie ne soliciți sprijinul în alegerea suportului de imprimare, în realizarea concepției grafice sau pentru executarea unor operațiuni de finisare, manoperă, livrare etc, printre serviciile prezentate mai jos le vei găsi cu siguranță pe acelea care vor rezolva rapid și eficient orice solicitare pe care ne-o vei adresa.

Print textil

Print autocolant

Print banner

Grafica si DTP

Tehnoredactare

Transfer termic

Serigrafie

Decupare autocolant

Stampile

famous click servicii print revista calendar carti de vizita afise

Cum funcționează!

Pasul 1: Grafica

Trimite-ne pe e-mail macheta grafică pentru lucrarea de care ai nevoie.

Nu ai grafică? Ne putem ocupa noi de concepție.

Pasul 2: Tipar

După ce stabilim bunul de tipar, lucrarea intră în producție. Folosim echipamente de generație nouă, rapide. Prin urmare, vei primi în cel mai scurt timp produsele tipografice comandate, la o calitate premium.

Pasul 3: Livrare

Te contactăm imediat ce lucrarea ta este gata, pentru a stabili livrarea acesteia. Timpul de livrare îți este comunicat înainte de producție.

Pentru că ne axam pe seriozitate, livrăm întotdeauna produsele la termenul promis.

Sună