loading site content…80%

0770 274 906

contact@famousclick.ro

logo famous click studio

One Click away from being Famous!

advertising agency by Răzvan Tom

famous click razvan tom fotograf de fashion magazine produs beauti

Răzvan Tom fondator

Famous Click Agency

Famous Click Studio a fost fondat în anul 2014 de către un fotograf cu experiență de peste opt ani în domeniul conceptului vizual și al producției de imagine, pasionat de multiplele posibilități pe care le oferă lucrul în studio. Și-a propus atragerea clienților prin profesionalism, înțelegere și flexibilitate. Personalitatea sa jovială îl ajută în surprinderea spontană a momentelor, obținând cele mai bune fotografii, indiferent că este vorba despre fotografii pentru portofoliul personal sau pentru propria afacere. În anul 2018 Famous Click s-a transformat în agenție de producție publicitară cu studio foto/video, departament web și departament de creație. Acestea sunt oricând deschise celor ce își doresc ca imaginea lor să aibă impact și notorietate.

Pentru că imaginea este cel mai important vector care construiește interfața dintre brand și client, Razvan Tom și-a propus ca prin Famous Click Agency să ofere servicii complete pentru construirea imaginii oricărui tip de brand.

Structură pe departamente

Concept

Identificarea și stabilirea limbajului de comunicare, stabilirea culorilor reprezentative mărcii tale, stabilirea elementelor de grafica, conceperea manualului de brand.


Fotografie

Realizarea tuturor fotografiilor necesare pentru a transmite informația necesară cilienților tăi despre afacerea ta în perfectă armonie cu conceptul vizual.


Video

Realizarea filmelor documentare, videoclipurilor de prezentare, interviurilor, clipurilor muzicale, filmelor de lung și scurt metraj, transmisii live.


Sunet

Realizarea producților muzicale de la zero, recoltarea vocilor, realizarea instrumentalelor, efecte speciale, mixare, masterizare, spoturi audio și coloane sonore.


Web

Realizarea website-ului, administrarea, promovarea, dezvoltarea strategiilor de vânzare în mediul online.


Print

Servicii de print complete. Printare în orice tip de format și pe orice fel de suport.

DESCARCĂ PREZENTAREA COMPANIEI

DESCARCĂ PROCEDURA DE LUCRU

DESCARCĂ LISTA DE PREȚURI

FAMOUS CLICK AGENCY

Departamentul legal

Vânzari

Departamentul de vânzări a fost creat pentru a identifica cu exactitate serviciile de care afacerea ta are nevoie.

Juridic

Prin departamentul juridic poți lua legătura cu juriștii agenției Famous Click pentru perfectarea și semnarea actelor.

Financiar

Departamentul financiar a fost creat pentru monitorizarea și gestionarea cât mai eficientă a plăților.