loading site content…80%

0770 274 906

contact@famousclick.ro

logo famous click studio

One Click away from being Famous!

advertising agency by Răzvan Tom

razvan tom fotograf de fashion magazine produs beauti

RăzvanTom fondator

Famous Click Agency

Famous Click Studio a fost fondat în anul 2014 de un fotograf cu o experiență de peste opt ani in domeniul conceptului vizual si a productiei de imagine, pasionat de multiplele posibilități care le oferă lucru în studio. Și-a propus ca țintă atragerea clienților prin profesionalism, înțelegere, prietenie, deaceea creînd în anul 2018 Famous Click agentie de productie publicitara cu studio foto/video, departament web, deprtament pentru creatie, personale, deschise oricând celor care doresc ca imaginea afacerii pe care o conduc, să devina un Brand important. Stilul lui personal îl ajută în a reda momentele de spontaneitate și în a obține cele mai bune fotografii, chiar dacă este vorba de fotografii pentru portofoliul personal sau de fotografii pentru afacerea ta.

Pentru că imaginea este cel mai important aspect care construiește interfața între comerciant și client, Razvan Tom și-a propus ca prin Famous Click agency sa creeze un loc cu servicii complete de imagine.

Structură pe departamente

Concept

Identificare și sabilirea limbajului de comunicare, stabilirea culorilor reprezentative marcii tale, stabilirea elementelor de grafica, conceperea manualului de branding.


Fotografie

Realizarea tuturor fotografiilor necesare pentru a transmite informatia necesara cilientilor tai despre afacerea ta in perfecta armonie cu conceptul vizual.


Video

Realizarea filmeor documentar, videoclipurilor de prezentare, interviurilor, clipurilor muzicale, filmelor de lung si scurt metraj, transmsii live.


Sunet

Realizarea productilor muzicale de la zero, recoltarea vocilor, realizarea instrumentalelor, efecte speciale, mixare, masterizare, spoturi audio si coloane sonore.


Web

Realizarea websiteului, admnistrarea, promovarea, dezvoltarea strategiilor de vanzare in mediul online.


Print

Servicii de prin complete. Printare in orice tip de format si pe orice fel de suport.

FAMOUS CLICK AGENCY

Departamentul legal

Vânzari

Departamentul de vanzari a fost creat pentru a identifica cu exactitate serviciile de care afacerea ta are nevoie.

Juridic

Prin departamentul juridic poti lua legatura cu juristii agentiei Famous Click pentru perfectarea si semanrea actelor.

Financiar

Departamentul financiar a fost creat pentru monitorizarea si gestionarea cat eficienta a platilor.

Sună